Wysłany: 2009-03-02, 20:55 Waszka G - Życie ostre jak maczeta !
Daje to do "Pozostałe gatunki" bo to mnie rozwaliło, poza tym nie mam pojęcia czy to rap !! Jak przeczytałem ten opis co poniżej to już musiałem to tu dodać!
OKŁADKA
Przód:
Tył:
Cytat:
Waszka G to raper z Inowrocławia, światu dał znać o sobie w 2008 roku nagrywając pierwszy singiel i teledysk do kawałka "Życie ostre jak maczeta''. Teledysk zyskał wielką rzeszę fanów, głównie dzięki zaawansowanym efektom specjalnym i zastosowaniu maczet. Waszka G podczas dzielenia się swymi bogatymi w zaawansowane i pomysłowe metafory oraz wielokrotne rymy wersami, demonstruje ponadprzeciętną sprawność fizyczną, nokautując worek treningowy, używając maczety jako mikrofonu, a także rapując w szpagacie.
Cytat:
1.Uwazaj na zakrety, na ktorych jest nierowno
2.Dla zlodzieji
3.Bracie
4.Zycie ostre jak maczeta
5.Ruszaj dzieciak w lepsze jutro
6.Lepie rap
7.Lewy, prawy, kop na klate, odskok
8.Polaczeni finito
9.Diss na Przybora
10.Biedacy
Kod: Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz być zalogowany
Jaram się jak jasna cholera ! !
Próbka możliwości Waszki G :
i przekozacki klip:
Kod: Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz być zalogowany
Przewińcie se na 2:51 !!
Moje posty są ostre jak maczeta Waszki G !!
Eazy-E feat Waszka G - Real Muthafuckin G's - Niedługo premiera ! Dr Dre ma skleić remix! (Chodzą takie słuchy) - poważnie
Wysłany: 2009-03-05, 19:18
Popek i Firma Waszka Dżi to znacząca różnica ! Popek nie jest aż takim Gangsterem i nie nie gada do maczety a słowa które wypowiada Popek są dużo bardziej zrozumiałe - u Waszki najlepsza jest ta tajemniczość ! - nie wiadomo co mówi i każdy interpretuje na swój sposób - i to jest piękne ! !
Moje posty są ostre jak maczeta Waszki G !!
Eazy-E feat Waszka G - Real Muthafuckin G's - Niedługo premiera ! Dr Dre ma skleić remix! (Chodzą takie słuchy) - poważnie
ten sam stajl moim zdaniem ;) Popek za to czesto gesto rymow nie moze zlozyc dobrych i czesto mu sie teksty nie skladaja a Waszka Dżi nadrabia tą wlasnie tajemniczoscia a co do popka gangsterstwa to tu bym polizowal teksty typu: "zostaniesz przekopany", "jestem z ulicy i wbijam w to kutasa" na porzadku dziennym jest jaki to on straszny a poprostu to zwykle bydle bez przekazu i chce byc fajny ze nagrywa jakby to podziemnie sie ukazywalo to pal licho jest sobie taki popus i sobie nagrywa ale ze to na legalu sie wydaje to zal... poprostu ;)
wersów mam wiele są świeże jak dziewice
jestem stręczycielem, puszczam je na ulice ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!