Teraz zaprezentuje swoje poglądy i samego siebie
co o mnie myslisz? mnie to jebie,
Dzierżoniów może nie wielkie miasto jest
ale nigdy go bym nie zamienił wiesz?
tylko tu jest ten niepowtarzalny klimat
tu mnie wspieraja kumple, laski, rodzina
ludzi powielajacych nawzajem siebie masa
a ja nie kopiuje Snoop Dogg'a czy Nas'a
jestem swoj czlowiek, polak a nie biały nygga
kto nie rozumie o czym gadam niech stad smiga
polski rap to jest moja liga
spodnie nie mam tylko z jigga
nie jestem najszybszy w miescie
nie mam nigdy 100% na teście
robie zawsze to co za słuszne uważam
tą dawką prawdziwego rapu Cię zarażam
Taki moj skromny tekscik, pierwsza zwrota jak bede mial wene to dopisze jeszcze tymczasem stestujcie i oceńcie
Ostatnio zmieniony przez rymasddz 2009-02-27, 00:41, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 8 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-03-02, 23:29
Ale zawsze można pisać pod bit, nawet jeśli się tego nie nagrywa. A i satysfakcja większa przy jednoczesnym odsłuchiwaniu instrumentala i rapowaniu. ;-)
Najbardziej mi sie w tym tekscie rzucily w oczy proste rymy, czasownik jakiś też się trafił, a to niedobrze... Sproboj cos pokombinowac, zeby nie zdarzaly sie akcje typu
Статистика статистов показывают: воспоминания о прошлом нонче популярно. «Хочу опять в СССР. Уж интересно это было — наверное, лучшая пора в моей жизни» — все чаще и чаще такое можно услышать не только от старых, чье житие накрепко связана с советскими временами, но и от тех, кому только что исполнилось тридцать. Дети, которым в 1988 году еще было по 13-16 лет, с интересом собирают советские атрибутики и обмениваются воспоминаниями о пионерском детстве. Ностальгия по советскому прошлому стало обыденным явлением между тридцатилетних.
«Нам посчастливилось, что наши детство и юность закончились до того, как правительство купило у молодежи свободу в обмен на ролики, мобильники, дом 2 и классные сухарики (замечу кстати, почему-то мягкие)… С ее же общего согласия… Ради ее же собственного (как бы) блага…» — это часть из заметки под названием «Люди 70-80». Те, кому теперь где-то около тридцати, с большой охотой переписывают его на страницах своих интернет-дневников. Он становится своего рода манифестом поколения.
Обследование молодежных живых журналов интернета и других текстовых источников говорит: положение к жизни в Советском Союзе изменилось с грубо негативного на резко положительное. За предыдущие тройку лет в сети появилась примножество интернет-ресурсов, касательно повседневной жизни в Советском Союзе. Само значение говорит о том, кто является аудиторией этого живого журнала — все, которые родились в промежуток между 1974 и 1985 годом.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!