Wysłany: 2009-03-02, 21:47 Marshall - Mini Kolekcja z dnia: 02.03.2009r.
Kod: Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz być zalogowany
Beat Spokojny i ponury dla kogoś kto chce zaśpiewać coś w stylu swojego nędznego życia na ulicy
A tu już coś bardziej universalnego:
Kod: Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz być zalogowany
Czekam na opinie ;
Flow boli jak zły dotyk, gdzie Czempion tam kłopoty,
Robię ten rap, czy sprawdzę się, to mój życiowy test,
Wiesz jak jest, w umyśle prawdziwość aż po życia kres!
Przecież klęski nie poniosę
Nawet jeśli... Się podniosę
Wysłany: 2009-03-03, 09:28
Ile robisz bity? To wszystkie twoje, czy masz jeszcze jakieś ? Powiem że sample są ciekawe, ale jakoś za bardzo jednostajnie to leci, trochę zróżnicowania i było by git !
Moje posty są ostre jak maczeta Waszki G !!
Eazy-E feat Waszka G - Real Muthafuckin G's - Niedługo premiera ! Dr Dre ma skleić remix! (Chodzą takie słuchy) - poważnie
To zależy co kogo interesuje, jak musze sam coś wymyślić to dłużej mi to zajmuje aby znaleźć pattern, sample, tempo itp.
Wczoraj siedziałem pół dnia i wszystko sam wymyślałem mam troche więcej tego, ale ja oprócz zainteresowania do kultury hip-hop mam zainteresowanie w dziedzinie muzyki klubowej i właśnie takiej staram się najwięcej tworzyć
Flow boli jak zły dotyk, gdzie Czempion tam kłopoty,
Robię ten rap, czy sprawdzę się, to mój życiowy test,
Wiesz jak jest, w umyśle prawdziwość aż po życia kres!
Przecież klęski nie poniosę
Nawet jeśli... Się podniosę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!