Witam!
Z wielką przyjemnością mam siarę przedstawić Ci zlepek moich utworów z roku 2009 wypuszczony 7 Stycznia 2010, nazwany "Melodie Serca Mixtape".
Po upływie dłuższej jednostki czasowej w końcu zdobyłem się na wypuszczenie chaotycznego zbioru utworów nagranych od początku czerwca do początku grudnia AD 2009. Serdecznie zapraszam do sprawdzenia, czytania notatek, które zostały "included" do płyty, a właściwie dwóch płyt, bo zrobiłem dwa prowizoryczne cidiki.
Link do pobrania Ryjek - Melodie Serca Mixtape [2010] (122MB):
Kod: Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz być zalogowany
Postaram się o wszelkich zmianach i uzupełnieniach informować na http://myspace.com/ryjek - V i pozdrawiam
Podawaj dalej, słuchaj, krytykuj
Pobieranie Ryjek - Melodie Serca Mixtape [2010] raz jeszcze:
Kod: Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz być zalogowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!